Uzun bir aranın ardından kaldığımız yerden köşemize dönüş yapıyoruz efem. Perdeyi seçim ve uzantı mevzularından önce 'tatliş' bir şeylerle açayım istedim.

*

2018 yılının 1 Ocak'ında Dumert Medya'nın dijital ürünü olarak yayın hayatına başlayan haber ve yaşam portalımız 7x24 Kocaeli'nin 6. yaşını kutluyoruz.

*

Deprem sebebiyle ertelediğimiz kutlamamızı reelleştirmeden sadece siz kıymetli dostlarımız, kurumlar, kurum temsilcilerimiz ve siyasilerin kutlama mesajlarıyla taçlandırmayı tercih ettik.

Nisan sonuna dek de 6. yaş kutlama mesajlarını yayınlamayı sürdüreceğiz.

*

Ülkemizde olağan üstü koşullarla geçen 6 yıla rağmen ve üstüne eklenmiş pandemi süresi de dahil bugüne dek sitemizi kesintisiz ve güncel tutmayı başardık, muhalif yayın çizgimiz sebebiyle hiçbir kişiye, kuruma sırt dayamaksızın kıt kanaat imkanlarımızla kamu sorumluluğu dahilinde vazifemizi sürdürdük.

*

Yazarlarımız ve köşe yazılarıyla da gündemi ve günceli sizlere farklı açılardan farklı fikirlerle sunmaya gayret ettik.

*

Hiçbir zorluk ve baskıya boyun eğmiyoruz; hiçbir kişinin, kurumun, kuruluşun, firmanın ya da örgütün sesi olmadık. ‘Gerçekten sapmamak’ sözümüze sadığız. Atatürkçü; laik ve cumhuriyetten taraf çizgimizi Türk Milleti’ne inancımızı koruyarak sürdürüyoruz.

*

Nice 6 senelerde buluşabilmek dileğimizle..