Enduroda zorlu mücadele Kartepe'de yaşanacak Enduroda zorlu mücadele Kartepe'de yaşanacak

Boluspor maçının hazırlıklarına başlayan Kocaelispor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam “Transferle alakalı çalışmalarımız devam ediyor. Beklentimiz de var. Merkeze ve sola. Kenara bir transfer çalışmamız ve görüşmelerimiz var" dedi.

TEST YAPACAĞIZ

Tabii onların da ne kadar erken gelmesi o kadar bizi rahatlatacak. Onun dışında yarın test yapacağız. Oyuncularımızın son durumunu bilgisayar olarak kapasitelerini ölçeceğiz. Sezon başında da yapmıştık. Oradan bu yana gelen gelişimlerini bir şekilde gözlemleyeceğiz. Yarın çift idman yapacağız. Hafta sonu da 35 dakikalık iki devre halinde, kendi aramızda da olabilir, bir maç düşünüyoruz. Ondan sonraki süreçte de zaten çalışmalarımız devam edecek.

10 GÜN SONRA ÇOK DAHA FARKLI BİR KOCAELİSPOR OLACAK

Tabii bize iyi gelecek. Çünkü bizim zaten eksiğimiz ve rahatsızlığımız oyuncuların birbirleriyle az antrenman yapmaları, birbirlerini az tanımaları uyum sorunuydu. Beraber oynayarak, beraber antrenman yaparak oyun içerisinde birbirlerini anlayarak, birbirlerini tanıyarak daha böyle bir takım görünümüne bürüneceğiz. Buna inanıyorum ben. O yüzden her yaptığımız antrenmanda geçirdiğimiz dakika bize katkı sağlayacak takım olma adına. İnşallah 10 gün sonra çok daha iyi, çok daha farklı bir Kocaelispor olacak.