İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, Kamil Çöpür, Artnicomedya Dernek Başkanı Akın Ülkü Sevinç, Gez Çiz Yaz üyeleri, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği eski Başkanı Gülşen Müstecaplıoğlu, Kocaelispor'un eski futbolcularından Kamil Öztezer ve eşi, Şair Şener Aksu, Mevlüt Soysal, Anasal'ın ailesi ve dostlarının katılım gösterdiği imza gününe ilgi büyük oldu.
Soydan İş Merkezi, Kitap Keyfim Şerafettin Ergül'ün emeğiyle organize edilen imza gününde yazar Gül Anasal hem dostlarıyla buluşmanın hem de yeni romanı Kör Kaçamağı'nı okurlarıyla buluşturmanın gururu ve sevincini yaşadı.
KÖR KAÇAMAĞI
İçimde açan çiçeklerim var
sen gecenin karanlığında yıldızları sayabilirsin
benim yıldızım bile yok
yarasaların sesini duyuyorum
ama yıldızların sesi yok
hani gecenin kör karanlığı diyorsun ya
o senin gördüğün
benim karanlığım yokher sabah içeri dolan güneş
aydınlığı salıyor üzerimevarsın
varsın yıldızı görmeden geceler geçsin
içimde huzurun sesi var
sıkıca tuttuğum bir el
ve içimde açan çiçeklerim var
Bu kitap, Zehra’nın çevresindekilerle birlikte yaşadığı zor şartlarda ki yaşam mücadelesini, güvendiği kişilerin tek tek yanından ayrılmasını ve Zehra’nın yalnızlığındaki başkalaşımı anlatıyor.