Hayalimdeki Atatürk şiir ve resim yarışmasında İzmit’in çocukları ödüllerine kavuştu

İzmit Belediyesinin Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yılı sebebiyle çocuklar için düzenlediği Hayalimdeki Atatürk temalı şiir ve resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

İzmit Belediyesi, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yılını büyük bir coşkuyla kutlamaya devam ediyor. Bin Ses Tek Nefes Kadın Korosu Konseri ile İzmitlilere unutulmaz bir akşam yaşatan İzmit Belediyesi, Hayalimdeki Atatürk temalı şiir ve resim yarışması ödül töreniyle dereceye giren çocuklara ödüllerini takdim etti. Yaratıcılıklarını konuşturarak başarılı elde eden çocuklar, hediyelerini İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet takdim etti.

RESİM YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLER

İlkokul grubu

1. Ada Aydın

2. Teoman Sarı

3. Da Onlee

Ortaokul grubu

1. İdil Ceren Aksoy

2. Azra Arslan

3. Duru Ayberk

ŞİİR YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLER

İlkokul grubu

1. Zeynep Köse

2. Yağmur Sucu

3. Elif Selvi Altaş

Ortaokul grubu

1. İlya Asya Güllü

2. Aylıs Aydınoğlu

28 Eki 2023 - 19:00 - Kocaeli Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak 7x24 Kocaeli Haber ve Yaşam Portalı Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan 7x24 Kocaeli Haber ve Yaşam Portalı hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler 7x24 Kocaeli Haber ve Yaşam Portalı editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı 7x24 Kocaeli Haber ve Yaşam Portalı değil haberi geçen ajanstır.