İzmit Belediyesi 100.Yıl Cumhuriyet Satranç Turnuvası'nda ödüller sahiplerini buldu

İzmit Belediyesi'nin, iki gün boyunca gerçekleşen “100.Yıl Cumhuriyet Satranç Turnuvası” sonuçlandı. Dereceye giren sporcular ödüllerini aldı.

İzmit Belediyesi'nin, Cumhuriyet'in 100’üncü kuruluş yıl dönümüne dair yaptığı etkinliklerin sonuna doğru gelindi. Etkinlikler kapsamında İzmit Dernekler Yerleşkesi'nde devam eden “100.Yıl Cumhuriyet Satranç Turnuvası” tamamlandı. İzmit Belediyesi, Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve Santranç İl Temisilciği ile ortaklaşa düzenlenen turnuvada A, B VE C kategorilerinde kıran kıran geçen mücadeleler sonucunda dereceye girenler ödüllerini aldı. Ödül töreni, aileler ile birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

A kategorisinde ilk üçe girenler

Cumali Eren Taş

Aşkın Mehmet Taşan

Ercüment Abdurrahman Sıvacı

B kategorisinde ilk üçe girenler

Çınar Kara

Mustafa Burak Türk

Kuzey Alp Ayyıldız

C kategorisinde ilk üçe girenler

Mustafa Bulut

Yunus Emre Dere

Ömer Ege Şafak

29 Eki 2023 - 21:05 - Kocaeli Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak 7x24 Kocaeli Haber ve Yaşam Portalı Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan 7x24 Kocaeli Haber ve Yaşam Portalı hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler 7x24 Kocaeli Haber ve Yaşam Portalı editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı 7x24 Kocaeli Haber ve Yaşam Portalı değil haberi geçen ajanstır.