Kocaelispor Tuzla'yı deplasmanda mağlup etti

Kocaelispor, Trendyol 1. Lig 9. hafta mücadelesinde deplasmanda Tuzlaspor’u Emir Ortakaya ve Yusuf Emre Gültekin’in golleriyle 2-1 mağlup etti.

Son oynanan Erzurumspor mücadelesindeki takımı bozmayan teknik direktör Ertuğrul Sağlam sahaya; kalede Harun Tekin, savunmada Oğuz Ceylan, Burak Öksüz, Emir Ortakaya, Atila Turan, orta alada Cihat Çelik, Yusuf Emre Gültekin, Reis Amaral, sol kanatta Giorgi Beridze, sağ kanatta Daniel Candeias ve iler uçta Douglas Tanque 11’ni sürdü.

Sancaktepe 15 Temmuz Stadı'ndaki mücadelede kazanan Kocaelispor oldu.

Kocaeli ekibinin gollerini 13'de Emre Ortakaya ve 42'de Emre Gültekin kaydetti.

Tuzlaspor'un tek golünü ise 21'de Togui attı.

Tuzlaspor'un 7 puanda kalırken Kocaelispor ise puanını 19'a çıkardı.

21 Eki 2023 - 21:33 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak 7x24 Kocaeli Haber ve Yaşam Portalı Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan 7x24 Kocaeli Haber ve Yaşam Portalı hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler 7x24 Kocaeli Haber ve Yaşam Portalı editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı 7x24 Kocaeli Haber ve Yaşam Portalı değil haberi geçen ajanstır.