DeFacto’dan Cumhuriyet'in 100. yılına özel koleksiyon

DeFacto, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılına özel olarak hazırladığı koleksiyonunu çocukların ve gençlerin beğenisine sundu.

DeFacto, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılına özel unutulmaz bir koleksiyon sunuyor. Çocukların ve gençlerin Cumhuriyetin 100. yıl dönümünü gururla ve coşku ile kutlayabilmeleri için hazırlanan bu özel koleksiyonda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Türk bayrağının kırmızı rengine övgü olarak tasarlanan kıyafetler öne çıkıyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin çocukları, DeFacto’nun birbirinden anlamlı tasarımları ile sunduğu sweatshirt, şapka, tişört ve çok daha fazla özel ürün ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı gururla karşılıyor.

DeFacto’nun tüm ürünlerine www.defacto.com web adresinden, mobil uygulamasından ve mağazalarından ulaşılabiliyor.

24 Eki 2023 - 20:13 - Alışveriş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak 7x24 Kocaeli Haber ve Yaşam Portalı Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan 7x24 Kocaeli Haber ve Yaşam Portalı hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler 7x24 Kocaeli Haber ve Yaşam Portalı editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı 7x24 Kocaeli Haber ve Yaşam Portalı değil haberi geçen ajanstır.