YSP'nin yeni ismi HEDEP oldu: Yeni eş genel başkanlar Oruç ve Bakırhan

Yeşil Sol Parti'nin yeni ismi ve eş genel başkanlarının belirleneceği 4’üncü Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Partinin yeni ismi Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) oldu. Partinin yeni eş genel başkanları ise Tülay Hatimoğulları Oruç ve Tuncer Bakırhan olarak açıklandı.

YSP'nin yeni ismi HEDEP oldu: Yeni eş genel başkanlar Oruç ve Bakırhan
YSP'nin yeni ismi HEDEP oldu: Yeni eş genel başkanlar Oruç ve Bakırhan
Haber albümü için resme tıklayın

“Özgürlük için yeniden” sloganı ile düzenlenen kongrede, partinin yeni ismi ve yeni eş genel başkanları belli oldu.

Yapılan açıklamada, Yeşil Sol Parti'nin yeni ismi Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) olarak anons edildi.

Partinin yeni eş genel başkanları ise Tülay Hatimoğulları Oruç ve Tuncer Bakırhan oldu.

HEDEP'İN YENİ KURULLARI

Öte yandan HEDEP'in yeni kurulları da belli oldu.

Partinin Parti Meclisi Asil Üyeleri 89 kişiden, PM Yedek Üyeleri 35 kişiden, Merkez Disiplin Kurulu Asil Üyeleri 7 kişiden, Merkez Disiplin Kurulu Yedek Üyeleri 2 kişiden, Uzlaşma Kurulu Asil Üyeleri 5 kişiden, Uzlaşma Kurulu Yedek Üyeleri ise 2 kişiden oluştu.

15 Eki 2023 - 14:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak 7x24 Kocaeli Haber ve Yaşam Portalı Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan 7x24 Kocaeli Haber ve Yaşam Portalı hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler 7x24 Kocaeli Haber ve Yaşam Portalı editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı 7x24 Kocaeli Haber ve Yaşam Portalı değil haberi geçen ajanstır.