Kocaelispor'un sahasında 1461 Trabzon FK ile berabere kalarak zirvedeki rakibi Vanspor FK ile puan farkının 1 puana düşmesi ve iç sahadaki puan kayıpları sonrası Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Ferhat Uzun tesislere gideceklerini belirten bir açıklama yayınladı.
Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Derneğin yaptığı açıklamalara karşı, orada burada kulaktan kulağa ya da öyle fake hesaplardan dedikodu yapmakla olmuyor bu işler. Ben bugüne kadar kimsenin yapamadığını aslanlar gibi yapıyorum tüm camiayı tesislere organizasyon yapıp davet ediyorum kralını da karşıma alıyorum. Sabırda bir yere kadar geçen sezondan beri bu insanları uyuttunuz artık geçici cümlelerle kimseyi kandıramazsınız takımın içi kan ağlıyor taraftar isyanda ben herkese karşı dik duruyorum otobüs mü vermeyeceksiniz bilet mi vermeyeceksiniz iaşe mi vermeyeceksiniz derneği ve beni bunlarla mı tehdit edeceksiniz kralına Hodri Meydan kimse bu camiayı artık hora görmeyecek hiçe saymayacak herkes aklını başına alacak ilk antrenmanda tesislerde göreceğiz kim kimi dinliyor dinletiyor bu taraftarı ben olduğum sürece kimse kuru sıkı yerine koyamayacak kimse geçici cümlelerle kandıramayacak Fırat Gül’ü göndereceksiniz sahada yürüyen topçuları kadro dışı bırakacaksınız bu taraftarı kandıramayacaksınız artık yemezler.
SIRA SİZE GELİYOR ENGİN KOYUN
Biz Hodri Meydan’ız, bende bu derneğin ve oluşumun başkanıyım unutmayın. Biz hiç bir zaman o’cu bu’cu olmadık her zaman dik durduk ben bugün bu tesis akınını başlatarak kimsenin yapmaya cesaret edemediği, birilerinden çekinildiği gibi susmayacağım Kocaelisporun menfaatleri için her şeyi yapacağım herkes kendine gelecek bu taraftarın 1 sene daha kaybetmeye lüksü yok. Bizi dinleyeceksiniz bu taraftar varsa sizler varsınız yoksa yoksunuz. Şunu da unutmadan söyleyeyim Hodri Meydan tesis ziyareti yapamaz onlar çorbacı ekmekçi diyenler ben yapıyorum çıkıcam karşılarına bu camianın hesabını sorucam hadi bakalım önce siz görücem o gün tesislerde. Görücez bakalım kim daha Kocaelisporlu. Fırat Gül’ü göndereceksiniz yerine topçuların hocalarını kaale alacağı bir adam getireceksiniz bu şehre bir şampiyonluk borçlusunuz alayınıza Hodri Meydan. Eğer Fırat Gül’ü gönderemezsen sıra size geliyor sayın Engin koyun"
FIRAT GÜL İLE YOLLAR AYRILIYOR MU?
Dün 1461 Trabzon FK maçında yaşanan gerginliğin ardından Kocaelispor yönetim kurulu üyeleri, iftarda bir araya geldi. İftarın ardından toplantı yapan yönetim kurulu üyelerinin bir karara varıldığı tahmin ediliyor. Bugün ya da yarın netleşmesi beklenen karar, yönetim tarafından kamuoyuna duyurulacak.
Geçtiğimiz sezon sonuna doğru anlaşılan Fırat Gül ile Kocaelispor, ikinci lige düşmüştü. Sezon sonuna doğru gelmesi nedeniyle Kocaelispor yönetimi tarafından bu sezonda da devam edilen Fırat Gül’ün son haftalarda taraftar tarafından istifası isteniyordu. Son maçlarda alınan sonuçların ardından teknik direktör Fırat Gül ile yolların ayrılabileceği sinyalleri verilmeye başlandı.